Úvod
Sekáček na maso z kvalitní nerezové oceli oceníte při porcování masa s kostí. Skvěle padne do ruky. Sekáček na maso je určen k opracovávání a porcování masa.
Výhody oproti nožům
Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí – jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což napomůže přeseknutí silnějších částí masa i kostí, než jaké dokáže rozdělit nůž jakéhokoliv tvaru.
Omezení použití
Není vhodný na extrémně silné kosti (stehenní,…), hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě úraz.
Využití na drobné krájení zeleniny
Sekáček lze využít i na drobné krájení zeleniny (přitlačením druhé ruky na tupou stranu čepele a krájení kolébavým pohybem), zejména při krouhání zelí, kapusty a další zeleniny.
Použití v asijské kuchyni
Perfektní při přípravě pokrmů asijské kuchyně.
Údržba
Sekáček je vhodný do myčky nádobí.
Specifikace
- Délka ostří: 16 cm
- Materiál: kvalitní nerezová ocel
Pro více informací o produktu nebo pro nákup navštivte stránku .